Siūlau

Sirupas bičių maitinimui

Sirupas Bitė 2

 Sirupas tinka maitinti bites. Produkto sudėtyje naudojamas tam tikromis proporcijomis sumaišytas  cukraus sirupas ir gliukozės-fruktozės sirupas. Dėka išlaikytos cukrų proporcijos sirupas nesikristalizuoja. Parinktas optimalus sausų medžiagų kiekis, todėl sirupo nereikia skiesti ir jis nesukietėja.

Tokia sudėtis duoda galimybę bitėms sunaudoti sirupo likučius ir pavasarį.

Gamintojas

UAB „Frusela“

Gedimino 110, Kupiškis

Lietuva

LT-40134

tel. +37065631326

e-mail: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Fiziko-cheminiai parametrai

Sausos medžiagos, °Brix (20 C) 71,8 – 72,2

pH (50%) 5,0 – 6,5

Cukrų spektras

Sacharozė ~ 26

Gliukozė ~31

Maltozė ~ 11

Fruktozė ~ 4

 

Žaliavos

Sirupas gaminamas iš cukraus ir vandens. Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių ir/arba iš cukranendrių.

Gliukozės-fruktozės sirupas gaminamas iš kviečių ir/arba kukurūzų fermentuojant enzymais.

 

GMO deklaravimas

Produkto sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų produktų . Produktas pagamintas iš žaliavų , kuriose nėra

genetiškai modifikuotų produktų.

Maistingumo informacija

Vidutinės vertės 100 g produkto

Parametrai Vidutinės vertės /100g

Energinė vertė, kcal 290 kcal (1225 kJ)

Bendrai riebalų 0 g

iš jų prisotintų 0 g

iš jų trans-riebalų 0 g

baltymas 0 g

Angliavandeniai 72 g

- iš jų cukrai 72 g

- iš jų krakmolas

- iš jų polioliai 0 g

- iš jų skaidulos 0 g

Cholesterolis 0 mg

Natris 5 mg

Kalcis 0 mg

Geležis 0 mg

Vitaminas A 0 IU

Vitaminas C 0 mg

Vanduo 28 g

Pelenai 0 g

 

Pakavimas

Autocisternos, Plastikiniai konteineriai atitinka ES direktyvą (EC) No 1935/2004 (spalio 27 d., 2004 m.).

 

Laikymas ir gabenimas

Produktą rekomenduojama laikyti ir gabenti ≤ 45 °C. Rekomenduojama sunaudoti per 6 mėnesius.

 

Teisės aktas

Produktas pagamintas pagal ES direktyvą 2001/111/EEC – cukrai naudojami žmonių mitybai.

 

Gamintojas

UAB „Frusela“

Gedimino 110, Kupiškis

Lietuva

LT-40134

tel. +37065631326

e-mail: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Spausdinti El. paštas