Mokymai

Written on .

Panevėžio bitininkų draugijos nariai, kurie nori dalyvauti mokymuose, prašome registruotis tel. 8 687 37688 iki 2019-05-10

Mokymų grafikas 2019 metais

Regionas

gegužė

birželio

25

26

27

28

29

30

31

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Aukštaitija, Panevėžys

AS, JB, SU

AA, LBC

Dzūkija

AS, JB, SU

AA, LBC

Suvalkija

AS, JB, SU

AA, LBC

Žemaitija

AS, JB, SU

AA, LBC

             Lektoriai:  AS -Habil. Dr. Prof.  Algirdas Skirkevičius

                                  JB -Dr. Jonas Balžekas 

                                  AA -Dr. Algirdas Amšiejus

                                  LBC -Dr. Laima Blažytė-Čereškienė

                                 SU- Sigitas Uselis

Regionas

Atsakingas

Patalpos

Numatomas dalyvių skaičius

Aukštaitija, Panevėžys

Rutkauskas Alfonsas

868737688, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Panevėžio rajonas, Piniava, Levenio 2g 

Iki 100

Dzūkija

Kazimieras Spetyla

869811012, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Gamtos tyrimų centras, Akademijos g. 2, Vilnius

Iki 100

Suvalkija

Juozas Jankauskas

8685054773, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

LR žemės ūkio rūmai, K. Donelaičio g. 2, Kaunas

Iki 100

Žemaitija

Birutė Budreckienė

867540650, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Mažeikių Kalnėnų pagrindinės mokyklos salė, Pavenčių g. 3, Mažeikiai

Iki 100

 

 

Mokymų dienotvarkė I diena, 2019-05-25

 

                         9:30 - 10:00 – Registracija

                         10:00 - 10:45 – Mokymai (1 akad. val.), Kavos pertrauka (25 min.)

                         11:10 - 11:55 – Mokymai (1 akad. val.), Pertrauka (10 min.)

                         12:05 - 12:50 – Mokymai (1 akad. val.),

                         12:50 - 13:50 – Pietų pertrauka (60 min.)

                         13:50 - 14:35 – Mokymai (1 akad. val.), Pertrauka (10 min.)

                         14:45 - 15:30 – Mokymai (1 akad. val.), Kavos pertrauka (25 min.)

                         15:55 - 16:40 – Mokymai (1 akad. val.), Pertrauka (10 min.)

                         16:50 - 17:35 – Mokymai (1 akad. val.)

Mokymų dienotvarkė II diena, 2019-06-02

 

                         9:30 - 10:00 – Registracija

                         10:00 - 10:45 – Mokymai (1 akad. val.), Kavos pertrauka (25 min.)

                         11:10 - 11:55 – Mokymai (1 akad. val.),

                         11:55 - 12:55 – Pietų pertrauka (60 min.)

                         12:55 - 13:40 – Mokymai (1 akad. val.), Pertrauka (10 min.)

                         13:50 - 14:35 – Mokymai (1 akad. val.), Kavos pertrauka (25 min.)

                         15:00 - 15:45 – Mokymai (1 akad. val.)

Mokymų planas 2019 m.

Numatoma 100 dalyvių, užsiėmimų pradžia 1000 val.

Paskaitą skaito

Paskaitos tema

Paskaitos trukmė, akad. val.

Habil. dr. prof.  Algirdas Skirkevičius

Pasikeitimai bitininkystėje per 100 metų Lietuvoje, Šiandieniniai pokyčiai su bitininkyste susijusiuose teisės aktuose. Medaus gamybos ir realizavimo problema, svarstomi galimi jos sprendimo būdai APIMONDIJOS ir LBS valdybos nutarimuose.

2

Praktinis darbas: klausimai ir atsakymai

1

Dr. Jonas Balžekas

Selekcinio darbo aktualijos bityne 

1

Praktinis darbas: klausimai ir atsakymai

1

Sigitas Uselis

Kaip išvengti didesnių bityno nuostolių. Praktiniai patarimai

1

Praktinis darbas: klausimai ir atsakymai

1

Dr. Algirdas Amšiejus

Naujovės prižiūrint bičių avilius įvairiu metų laiku  

1

Praktinis darbas: klausimai ir atsakymai

1

Dr. Laima Blažytė-Čereškienė

Naujausi tyrimų rezultatai medų nešančių bičių biologijoje ir ekologijoje

1

Praktinis darbas: klausimai ir atsakymai

1

Mokymų apibendrinimas

1

                                                                                                    Viso 12

Spausdinti